Jag har blivit sambo!

Onsadgen kom fort!
Gårdagen var super nice med massa mys med lilla Hampus, blev kaffe och kvällsmat. sen tyckte han att jag blivit lite bred över häcken så han körde mig till friskis så jag kunde riva av ett pass. sen när jag kom hem så satt jag i 3h för att försöka få bloggen att bli lite snyyggare, de slutade med att jag startade en test blogg så jag kan krångla och kladda i den i stället :).
Idag så var morgonen svinkall! men jag travade iväg till jobbet glad i hågen (mycket härlig känsla) dagen gick som planerat (rätt åt h--te) men de ordnade upp sig under eftermiddagen:). efter jobbet gick jag hem till malin för att få mina naglar fixade, de fick bli en fransk manikyr.
Vi gick sedan hem till mig för lite vin, ost och kex och det slutade med att jag har en sambo nu de närmast dagara. Just nu sitter vi och studera hur vi får orgasmer på egen hand med hjälp av fråga olle mycket givande.
Snart blir de lite sömn och ser fram emot imorgon när de blir umgänge med Becka.



Är jag nöjd för lite vin?? JA!!



Malin diggar osten :)



Malin försöker sig på "fråga olle" metoderna



Resultatet blev mycket bra

Godnatt puss



Morgon

Godmorgon! Magen kurrar och väntar på frukost, och utanför fönstret är de svinkallt! Och en fråga till mina grabbar. Hur får man in en bild på headern i bloggen kan ni förklara det? Får de bara till vitt! Och hur får man en ram runt sina bilder? Kan ni agera support eller är de för svårt? Puss


Tack Lina

 
Underbar text! och med den säger jag godnatt!


 http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c








Måndag

Blev en hockey kväll idag!
blev bjuden på HV71-Modo av Malins pappa, resulterade i 3-1, men jag missade Svenska hollywood fruar, attans!
Imorgon blir de nog lite skivstångsträning och eventuellt så hänger julia med.

Puss o hej 



Helgens bravader.

Fredag

Slutade mitt arbetspass 12.00 skyndade genast iväg mot stadens centrum för att bränna min lilla lön man slitit ihop denna månad! Handlade en tavelram för att fästa lite träbostäver med texten "känn dig som hemma" som ska hänga i hallen. har försökt göra en snygg bakrunde till bokstäverna tidigare med hjälp av svart tyg, frigolit och lim de resulterade i att de såg ut som min 8 årige son gjort något riktigt riktigt fint i slöjden till mig (de såg ut som skit), senare på eftermiddagen så kom min älskade lillebror och världens bästa Karlsson vi tog oss en liten promenad med dessa två, båda behövde rastas i friska luften. Senare så beställde vi en grekisk familjebricka för att smaska i oss till idol, då även mamma slutat jobbet och tagit sig hit för lite fredagsmys. Kvällen slutade med två tömda flaskor vin och massa prat (adam tröttnade efter första halvtimmen på vårt tjöööt).





Lördagen

Vaknade upp glad i hågen, skjutasde mamma till jobbet så jag fick låna lite bil under dagen.
Bestämde träff med julia för en shopping dag på stan, den viktigaste butiken gick vi in i först SYSTEMET! Sen började jakten på att par tights och en kajal till mig och någon grodliknande utstyrsel till Julia (hon skulle på maskerad och vara utklädd till gelé groda), de var ju höstmarknad denna dag så det tog ju hur lång tid som helst att ta sig fram på stadens gator!

Senare på eftermiddagen kom Erik och Figge ner till mig för att de skulle gå på Pablo Fransiscos show, vilket resluterarde i att jag köpte mig en sista minutenbiljett dit med för jag hade inget annat bättre för mig ändå, fanns bara 8 enstaka biljetter kvar till showen och jag lyckades med lite magi hamna på samma rad brevid dem! sannolikhet = noll, ångrar inte en minut att jag följde med på showen den va super kul och sällskapet med...
efteråt så skulle killarna åka hem igen till Karlstad, så då blev de en sväng till julias maskeradfest hon var på, där fanns det allt från gelégrodo, pirater, cowboys, Anna Anka, Godis napp, manliga prinsessor, själv så fick man låtsas vara sopsäck (var ju lite oinbjuden men hade en svart klänning på mig så sopsäck fick de bli:) kvällen blev mycket lyckad!


 
Gelegroda                                                   Sopsäck    



Söndag

Idag så blev det en liten mini promenad, för sedan kaffe med Hampus på eftermiddagen, under kvällen så blev det film och mer kaffe hos Rebecka och Mattias, nu ser jag fram emot veckan! imorgon blir de nog lite nagelbehandling hos Malin tjoho!

Mina pojkar små! tack för smset så himla kul att få de av er, synd att man inte kan skicka någon post till er, en liten kebabrulle hade nog suttit fint på posten va? :)

Natt puss



I gotta feeling

Denna kväll kan bli allt från lyckad till pannkaka!
är ju ren komik känns de som, men jag tror kvällen kommmer bli kanon....
jag har bestämmt mig.. så får de bli.. jag är nöjd med de beslutet och det känns bra!
de får bli en ordentlig uppdatering imorgon tror jag.
Jag är inte som alla andra ;-)


Tonights gonna be a good night!! 

//
Emmi pemmi



Emmelie var så glad för sin pizza till idol.



Och ja... de här är min  nya stil.. hell yeahh!!



Torsdags resume

Nu är de helg!
Torsdagen innehöll en långpromenad med da chick Brewitz, de blev en promenad runt munksjön med disskussioner. efter ett varv så tog vi oss en paus på evergren och beställde med en kebab vs pizza hem för att följa vårat nya mys program på torsdagar.... Idol! har aldrig tidigare följt de men de är nya kvälls sysselsättning. Lyckades även få in lite musik på iphonen till slut efter mycket om och med en använd livlina ring en vän,  och ett samtal till tommy

upp o stå hej hå



Livet är verkligen som en bergodalbana

Ena dagen glad, andra dagen nere, tredja dagen fundersam, fjärde uppgiven, femte nöjd, sjätte dagen lycklig, sjunde dagen stark.
Ja de är verkligen upp och ner, man har så mycket funderingar som man antagligen aldrig kommer få svar på.... så mycket saker man aldrig kommer få gjorda.... men man måste verkligen försöka! och de är jag beredd och göra.
ta lite önskningar, lite drömmar och mål i livet och göra dem till min verklighet.

många tänker att när hösten är här så blir man deprimerad man kryper in i sitt hem och väntar på våren och ljuset, vänd på det i stället.. hur mysigt är det inte med en lite småkylig promenad med varma kläder, en höstgryta att äta, tända levande ljus, och alla bra program och serier som börjar :)



Känn dig levande!

//Upp o stå hej så




Hi jo

Nu ska vi se om de går att blogga via mobilen. I övrigt så ser jag på färjan...


Nu är den här!

Nu har jag fått min iphone som ett brev på posten idag wwiii!!
Men hur fan får man igång den då?...hmm hade jag gått teknisk utbildning?...inte vad jag kan dra mig till minnes av just nu tydligen.


en liten tillbaka blick:

Lördag
i lördags så umgicks jag med mammi hela dagen och vi strosade fram på stan mest och ögonshoppade (måste hålla i pengarna till 5 oktober då bär det av till göteborg, längtar så..) och på kvällen så mötte jag upp Malin på sandy´s fik för att invänta bion som vi skulle se kl 21.00, vi såg inglorious basterds med Brad Pitt, tyckte att den var riktigt bra. efter bion så träffade jag hampus och Julia utanför olearys bytte några ord för  att sedan knalla hem för lite sömn. 




Söndag
Då firades min morbror Mats för att han fyller 50 år så de blev middag hemma hos mormor och morfar, med mat efterrätt mer kaffe och lite tårta såklart, gud vad mätt jag blev! Senare så åkte jag och mamma till en outlet med lite roliga kläder, så där blev det inte bara ögonshopping utan hederlig de va ju ett brapris shopping.


Puss o hej



Tack

Jag är inte själv!
Tack alla som är i min närhet :)



Fredag

igår fredag så tog jag en lunch med Sandra ute i solen på cafet kaffe paus, blev några timmar där för att senare ge mig av mot Norrängen till mormor och morfar, där så bjöds det på räkor vin och ost och en stor portion ompyssling. Vi var även ute och tog en höst promenad, man börjar se att träden sakta men säkert skiftar färg och bladen börjar falla ner mot backen.

Mina super snälla morföräldrar
Lilla mys gubben morfar.och så klart mys mormor

Detta hittade jag på promenaden

mer imorgon sov gott natti natt



en dag i umgängets anda,

Travade iväg till missis Brewitz idag och där väntade en underbar hallon/blåbärspaj! den satt vi och smaskade på en lång stund medans vi utbytte tankar om mycket mycket vikitga saker i livet, tex varför de ska vara så svårt att få tvätttider och om man kanske skulle prova på kock yrket ändå... myckt djupt. kvällen avslutades på bästa sätt med lite idol tittande.



Godnatt EA



natten snart här



Idag så gick jag upp till A6 för att beställa en sådan här, den kommer om ca 1-2 veckor. tjoho!
sen så var det dags att knalla iväg till närmsta resturang för att träffa hampus... var ju faktiskt en hel vecka sen sist vi sågs så lite hampus tid var givet, efter en lång promenad med hampus i släp så kom vi fram till djuren i stadsparken, små söta getter som luktar bajs är aldrig fel tyckte hampus som ganska snart insåg att det var lika långt hem igen vilket gjorde att han inte tyckte det var lika roligt med promenad längre.

nu ska jag försöka sova i den livliga huvudstaden av småland (de gräver upp vägen utanför fönstret nu under kvällen!) och jag misstänker att de grävt av kallvatten röret, så nu ligger jag med smink på och ska sova. 

// godnatt  Ems
 



tisdag kväll/natt

Nu är jag ny tränad och nyduschad mycket skönt när de väl är gjort men innan så är de ju hemskt trögt!

Så i helgen så var underbara Ina här vi var hundvakter åt herr Karlsson, ett riktigt charmtroll men som inte kan gå i koppel! de var även en hel del mat och fika med under helgen, vilket absolut uppskattas!! :) mycket snygga grejor blev de köpt för ina. själv så ligger jag på lugna sidan av shopping just nu (konstigt nog)...


Herr Karlsson




Fika monster

Fika monster




Kram



Tisdag

Ja då var det äntligen tisdag, idag så börjar man att göra lönerna på jobbet och tiden känns som att den inte räcker till längre för allt annat som också ska göras här.
Men lönen är ju helt klart viktigast!

efter jobbet så får det nog bli en sväng på a6 hos mammi för att kolla in lite höst nyheter som kanske ska inhandlas.
Efter det så får det bli en sväng till friskis och svettis för att stärka kroppen. tyvärr så är det ju så sent pass hinner ju bli så trött innan man kommer igång! (börjar 20,45).

sen så måste jag ju erkänna att jag är sugen på en liten vovve men mer om detta nästa gång :)
 

Upp och stå hej hå




RSS 2.0