1 Advent

Lördagskvällen blev mycket lyckad, tack Jossan för en kul kväll! och tack för bulan som din dörr gav mig, vem har ställt den dörren där? dum placering om man frågar mig :D ha ha!

Idag så vaknade jag sent! usch! hatar när nästan hela dagen har försvunnit pga sömn. Men men jag och lillebror studsade upp och drog oss in till staden för lite shopping inför pyntet hemma (försök nummer 2), gick lite bättre denna gång :), Var mycket aktiviteter ute i Jönköpings stad, en tomtestuga för barnen, glögg och pepparkaor till höger och vänster, live musik m.m alltid kul när de händer lite i staden. missade tyvärr att gå ner och kolla när mörkret hade lagt sig vilket var synd, är ju extra mysigt att se när alla ljus och lampor är ända och glimmar i mörkret .
Skyndade hem för att fixa en adventsfika hemma hos mig, glögg och de hembakade lussekatterna och pepparkaorna. Blev jättemysigt med alla ljus som var tända. 

Snart bär det av ut i mörkret för lite frisk luft och promenad. 

Puss puss



Lördag

Igår så blev det en snabb sväng på after work för att sedan gå hem och få lite besök av lillebror, så de blev mys framför idol och lite tjöt med honom.

Idag så har de blivit lite städning och julpynt inför imorgon, hade inte så mycket pynt dock så två stjärnor och några stackars tomtar fick komma fram. Ska nog handla in något mer julpynt imorgon på julskyltningen :)
Vi han även ner en sväng på stan och kolla lite, mötte upp mamma och sprang runt som yra hönor, visste inte vad vi skulle titta på eller vad det var vi behövde, men det slutade med att både jag mamma och Adam handlade smycken från Laila Bagges smyckes kollektion :) blev så nöjd!
Dessa köpte jag som jag ska glittra i ikväll tror jag! coola eller hur?



Ringen fick jag som en tidig julklapp. Och de svarta örhängena köpte jag till mig själv som en julklapp hi hi :)



Nej nu ska jag börja förbereda mig inför ikväll, har grundat ordentligt med lussekatt och chailatte :P

Puss



Grattis till lillskrutt!

Grattis Fidde som blir stor pojk idag hela 22 år.



Fidde nöjd med sig själv :)


Den kvinnliga sidan hos Fidde (observera skorna, grrr)


Och efter de här bilderna ska du fortfarande veta att jag älskar dig lillevän ;)ha ha ha!

Puss



Fika!

Fika monstret har varit framme igen! ha ha. Ja det är vad jag har gjort ikväll, varit på en mycket  trevlig fika :)
När jag kom hem så rasade jag ner i soffan direkt och började titta på Victoria secret klipp på YouTube, jag säger då de vilka häftiga kläder, häftiga brudar och häftiga framträdanden :).

På tal om annat så satt och lyssnade på P3 här om dagen och hörde då en som ringde in på någon fråga de hade. Killen som ringde var från värmland och de va verkligen bonnvärmland han kom ifrån, va ju hur kul som helst att höra dialekten och de olika uttrycken som han använde, tex de va ju knôvligt, Stôlligt och tôligt haha  och den stackars radioprataren verkde inte fatta någonting av vad killen sa! så han försökte lirka fram vad han menade typ: jaha så du menar jobbigt då eller? :)
Jag gillar verkligen värmländskan tycker det är lite synd att jag har tappat dialekten så mycket som jag gjort, men de är ju tur att den växlar på mindre än en sekund när jag kommer i närheten av en värmlänning :D

Puss och godnatt!






New Moon

Fantastiskt bra film! såg den igår med Becka och Malin:)
När en av huvudskådespelarna kommer in i bar överkropp så låter hela biosalongen: ooohh!
När den Edward säger något gulligt till sin Bella så låter hela biosalongen: aahhww!
ha ha var hur kul som helst att lyssna på (okej jag var så klart en av dem som lät :P)
Men vilken tjej gillar inte detta sexigt manliga beteendet som dessa skådespelare har!? man blir en lite fnissig tjej av dessa filmer :)

Och de blev ju ännu roligare när Becka säger helt allvarligt efter bion: Men Edward är mycket FETARE än den andra..hmm hon menade så klart HETARE! ha ha. Mycket sådana felsägningar av henne under kvällen :D





Puss




Lussekatter och pepperkakor

lusselelle lusselelle massa nätter före jul! lusselelle lusselelle inge krångel bara kul! hmhmh damdidid dam!
Gårdagens julbak gjordes till tonerna av julmusik, massa glöggdrickande och mjöl i hela köket.


Det galna mjölmonstret är i farten!


Det söta mjölmonstret


Resultatet *Mumma*

Puss



Godmorgon!

Sorry orkade inte skriva något igår kväll var för trött efter allt bakande, men får köra en uppdatering ikväll med bilder istället :)

Ikväll så blir det även bio, New moon hoppas att den är lika bra som den första filmen :D


Puss och kram


Måndag

Hej!!

Idag så har jag och lilla kissen varit hos vetrinären, diagnos urinvägsinfektion så nu blir de penicillinkur i 10 dagar och det innebär även ingen alkohol för hans del i 10 dagar.. stackars lex :D

Har även handlat inför Emelies och mitt julbak imorgon! de ska bli mysigt :) tycker om när det luktar nybakat hemma, händer inte allt för ofta tyvärr :P

Ne nu ska stryktvätts högen bort, samtidigt som jag ska glo på Ullared

Puss


goo afton gött fölk

Söndagar är söndagar lite sega lite tråkiga för att de snart är måndag igen, MEN det gäller att göra det bästa av situationen och kanske göra den lite mysig. Idag så blev det status soffläge, om en stund så blir de lite film med Sigge och Hampus.

Går kvällen var lyckad, blev en liten utgång tillslut ändå och skakande rumpor :)


Emmelie the rocker!


Så här fint och ljust väder va det igår som gjorde en så glad :)

Puss



Rock´n roll!

Nu jäklar har jag skaffat mig rock´n roll naglar, har målat dem i depends svarta lackfärg.
Har även lagt en make och druckit en chai latte :P. Om någon timme eller två så bär det av till Jossan för lite vin och tjöt ska bli trevligt :) Nu ska musiken få flöda och jag ska försöka låta bli att sjunga för att skona alla mina kära grannar :)


La la la aaaaa....


Vad händer?

Vaknade i skaplig tid idag, och hamnar direkt i någon blandning av glatt chocktillstånd av det jag ser, vet inte vad jag ska göra hur jag ska bete mig.... :P   vad tror ni det är jag ser.... jo SOLEN så klart den har verkligen lyst med sin frånvaro. så nu ska jag och mitt glada humör gå ut och njuta av naturens ljusterapi... wiiihh.
Blir även en lunch med Erik under dagen sen så får vi se vad resten av timmarna erbjuder.

Ha en bra solig dag idag :D


Natten...

Ligger här och väntar på att jag ska bli trött, jag sov ju i eftermiddags och det får jag sota för nu :) men men jag känner mig mycket friskare nu så det gjorde nog susen med lite sömn.

Tänkte att jag kunde berätta om tjejträffen på nordea som jag var på i torsdags. Det var chokladtema på den träffen och jag älskar choklad, när vi kommer dit så får vi ett varsit fat med olika chokladbitar och praliner på. Hon berättar att vi ska dela på chokladen och gnuga bitarna emot varandra för att känna chokladens rätta doft, sedan när man åt den så skulle man låta den smälta på tungan och trycka upp den i gommen och mot framtänderna för att känna rätt smak och konsistens. och vilken skillnad det är på choklad och choklad, beroende på hur/var den är odlad, torkningsprocessen, transport, vilken böna man användt och olika rostningar av bönorna.
Som avslutning så fick vi smaka på de två pralinerna hon hade gjort till oss, en var med päronlikörs smak och den andra var med passion smak, min favorit var den mad passion för den var söt syrlig... Mumms.
Efter träffen så kunde man köpa choklad av tjejen som hade haft föreläsningen och jag passade på att köpa sex olika praliner med smakerna: vinbär, saffran, polka, hjortron, sparkling (mousserande vitt vin) och päronlikör.

Kanske en idé som man kan ha till någon tjejträff någon gång framöver :)


Lite choklad som vi fick prova under föreläsningen, den rosa var godast :D


Godnatt Puss



Just nu..

Sitter och kollar på idol i godan ro äter en mumsig sallad från alcamo och njuter av min ensamhet ikväll, är rätt skönt faktiskt :P inte likt mig att känna så!.... Jag är nog sjuk :) ...vilket jag har blivit av vaccinationen så jag har legat och sovit hela eftermiddagen... det är där emot tråkigt. 


Den här salladen smäller jag i mig nu *nom nom nom*




Och till efterrätt en daim som piggar upp mig :D


Puss Puss



Bläää

Orkar inte skriva något ikväll mår lite halvdåligt av sprutan. Så jag återkommer imorgon istället med all info om dagen :) puss och godnatt


Godmorgon!

Jag har haft en sådan där gooo sovmorgon idag igen :), softat i härligt seg hastighet med frukost framför nyhetsmorgon. Mys mys pys!

Idag så är det Nordea tjejträff med temat choklad, vilken tjej gillar inte det???!! och så är det en riktigt färgstark dam som ska föreläsa lite om... hmm nordea kanske?  se om hon är lika bra som hon var förra året. 

Nej dags att ge sig iväg.
Lägger in min nya favvo låt som handlar om staden jag älskar och vill tillbaka till så fort som möjligt, New York :D




Puss Puss



Jag rockar!

Ge mig ett S ge mig ett T ge mig ett O ge mig ett L ge mig ett T... vad blir de?? STOLT!!! Vad bliiir deee?? STOLT!!
De är precis vad jag är över mig själv, idag så hade jag planerat att ta influensa sprutan. En jobbar kompis sa att han skulle åka vid lunch till ett ställe och ta den och frågade om jag ville spontant följa med... med ett tveksamt jaa så följde jag med för att få de snabbt överstökat... när vi kom fram så var de ingen mottagning den tiden som han hade sagt, men han är den envisa typen så han letade reda på en sköterska och sa något i stil med -vi ska på tjänsteresa och behöver en spruta. Sköterskan går och kollar i sin låda för överblivna doser och där ligger en ynka dos vaccin kvar. Han frågar artigt om jag vill ha den och jag tackar gladeligen nej :P blev glad och lättad för att jag fick slippa. Istället så hinner jag börja bygga upp den där sprutfobin under tiden jag väntar på honom. Jag kommer tillbaka till jobbet och inser att jag ska ta sprutan i eftermiddag istället vilket inte gör saken bättre, alla skrämseltankar som jag har när jag ska göra något sådant börjar krypa sig på och paniken kommer sakta men säkert. Jag ringer då min mamma för att be henne följa med som stöd, hon säger självklart ja men att vi gör det i morgon i så fall, bestämt och klart är jag nöjd med det beslutet. Jag tar bussen hem men istället för att gå hem så tar jag bestämda steg mot skolan där vaccinationen sker, jag hade ångrat mig och ville ta den idag... själv. Jag närmar mig skolan och ser den långa och då menar jag lååånga kön ut på skolgården, tar ett djupt andetag och ställer mig i den med högt mod.
2 timmar senare när jag stått i en ringlande lååång köö, piskande regn och vind, för att sedan komma in till en tropiskt varm korridor där folk har stått och ångat av sig, fått två nya kö kompisar, Ola och hrrmmm... Puff(?) lärt mig hela deras liv och fyllt i papper om jag kan äta sockerkaka, så är jag nu mera vaccinerad! utan en enda tår fälld och på helt egen hand!
Än en gång så kan jag säga inom en veckas tid säga jag är... NÖJD!!!

Vilket jag firade med en fika ihop med goding tjejen Jossan (blev bara ca 2h sen till träffen dock) tur att tjejen har tålamod :)

Vill även tacka Ola och puff(?) för det trevliga kö tjötet som vi hade, som gjorde att jag glömde helt bort vad jag stod i kö för :P 




Puss och kram


Pigg idag!

Även när jag vaknade idag så smattrade regnet på fönstret, fast idag var det inte lika mysigt längre för jag visste att jag skulle bli tvungen att gå ut i det träliga vädret :P

Just nu så står jag och oroar mig för svinsprutan som jag tänker ta eftermiddag, alla som känner mig vet att jag har sprut/nål fobi så jag kan redan nu känna att det sticker i armen, tycker det är onödigt att trycka in en metallnål i kroppen och trycka in en massa vätska de ska ju ändå inte vara där :D.... Ja jag vet att det hjälper mig mot sjukdomar.




Puss & Kram


Mörkt..

Har nyss pratat med min pudding i Karlstad skönt att höra din röst igen gumman :D
Jag har varit så duktig och gått hurtigt runt sjön, tänkte att lite syre skulle göra susen för tröttheten. Det hjälpte lite lite men inte tillräckligt, de får nog bli en tidig kväll idag med. kanske ska gå till ett solarie och ha lite ljusterapi, sola med öppna ögon kan de funka? :P

Just nu så är jag så otroligt sugen på peppakakor, lussebullar, glögg och allt annat som har med julen att göra! tror jag ska ha tidigt lussebak i år, funderar att göra ett bak till helgen. det är ju redan 1 advent nästa helg, tiden har gått så fort den här hösten!

Åhhh nu smattrar det så där mysigt på fönster rutorna av regnet igen.... mmeee liiike!

Puss Puss


Känner mig si så där...

Idag så har jag lunchat med mamma på ikea alltid lika gott med köttbullar och en mousse till efterrätt! På eftermiddagen så började jag känna mig lite hängig, så ikväll så har jag bara varit hemma hela kvällen och gjort massa matlådor och vilat. Ibland så kan jag vara så trött så jag känner mig sjuk, men det är väl kroppen som bara säger att det är dags att ta det lugnt och vila helt enkelt.
På tv:n som har gått varm ikväll så har det visats: halv åtta hos mig, just nu är det ullared och sen så var det ett program om mammor till mördare, såg reklamen till det programmet och jag känner på mig att det kommer rinna lite tårar då om jag orkar se det:P

I övrigt så måste jag säga att jag är väldigt stolt över mig själv! jag har gjort en sak som jag aldrig trodde jag skulle våga! jag är ofta en ganska försiktig och passiv person men innan helgen så visade jag raka motsattsen för mig själv, vilket stärker självförtroendet lite :) hi hi.... NÖJD!!

Snart ska jag lyssna på vad min kropp behöver och det är... SÖMN!!


Puss Puss


Natti Natti!

Godnatt Fidde och P slängpussen är till er mina pojkar små, ta emot! ;)



Helgen är slut :(

Idag så har jag varit ganska dålig på att uppdatera bloggen, sorry! :)
Igår så blev det en kväll i dansens anda vi skakade rumpa som aldrig förr på dansgolvet!
Som resulterade i en skapligt degig söndag, idag så har jag och Julia inte gjort någonting nästan, vi tog oss upp ur soffan runt 13.00 för att köpa oss en varsin pizza, vi har ätit av dessa pizzor i ca 9h! kl 22.00 tog vi de sista tuggorna innan de åkte i soporna och under den tiden har vi hunnit med en promenad runt sjön och 2 filmer :D ha ha inte så fräscht kanske men de är ju söndag så då är de OK att vara lite sunkig!

Några Julia och Emmelie bilder från helgen:


Ute i regn o rusk på väg till dansgolvet.


Tror jag har börjat få symptom av gris sjukan


Julia redo för en söndagspromenad med ordentlig kost och rätt stil :D


Jag var ju inte sämre, fina mössor vi har eller hur?

Puss puss



Vinet är framme..

Sitter och dricker ett glas vin och tänkte att ett till inlägg hinner man med innan det bär av mot nya vyer (vet faktiskt inte vart jag ska) men jag hoppas att min tidsoptimist till kavaljer snart dyker upp här :P ha ha...
honey du vet vem du är ;)
Sminket är lagt håret är plattat och jag han till och med målat naglarna för jag har ju all tid i världen :)


Partylåten för kvällen! 


Puss Puss



Lejonkungen

Min Fidde och P:s låt  :D ha ha



Lördag

Härligt lugn helg hitills, blev tacos hemma hos mamma och Tommy igår men idol på tvn så som de ska vara en fredagkväll :). Har sovit jättedåligt i natt för jag har haft en katt som måste gått på någon drog som gjorde honom hyperakti, klättrar spinger och river precis överallt! gaahhh! men men jag biter ihop för att inte jag ska gäspa.
Nu i afton så skulle jag och Julia ha en myskväll hemma med film och snask men tjiiii fick vi :) de blir till att kladda på sig sminket spraya håret och på med partyblåsan för lite raj raj party ska de bli ikväll, alltid redo :D!.

Hittade några bilder på mammas dator som gör att jag längtar till sommaren


Glad av solen


Underbar bild på hur gött man kan må!


:)


Puss


Kärlek

Fantastiskt fin låt, så här ska det kännas när det är rätt!






Inköpt i helgen.

Ja jag har ju glömt att visa vad jag handlade i helgen men här kommer det:


Jag älskar mina nya skor från Monki har kollat på dem länge, de hade varit slut ett tag men nu fanns de igen yyeeiiihh!


Var ju tvungen att köpa chailatte i pulverform också :P om inte annat så är ju burken för jäkla snygg!


Halsband


och ett till (lite mörkt kanske :P)

puss puss


Kunskap

Lärorik dag har det varit, först så har jag ju varit på löneseminarum hela dagen mycket bra tips och trix för kommande löneberäkningar som ska göras, men det de var allra bäst på var att de va grymt duktiga på att ha pauser med fika, godis, kaffe, frallor och lunchen var kanon god :P

Nu under kvällen så har jag varit på en tjejträff på vårt revisorbolag som vi använder oss av på jobbet, temat var arkitektur och inredningstrender, det kommer vara mycket lime, orange och röda färger till våren, organiska mönster är det hetaste just nu te.x löv, träd, buskar, djur.. ja ni fattar. Många av trycken som är populära och trendiga idag gjordes redan på 30 & 50-talet som har kommit igen.. det ska vara mycket tyg och ombonat i hemmen, sovrummen ska gärna ha lite hotellkänsla och de blir mer och mer runda kuddar med en intryckt knapp i mitten.  lite kul hur trender egentligen bara går runt runt tidsmässigt. Hon som presenterade allting sa att hon har svårt att ta till sig vissa saker för hon tycker att de trenderna har hon redan varit med om en gång :D


Tyg Kierto: VitTyg Sir Harald multi:
Några av de tyger hon visade (hade väl ingen favorit här dock) :P

Puss Puss


Gooo Môôôrra!

Har redan hunnit varit duktig och grejat lite här hemma, gick upp samma tid som jag brukar när jag ska till jobbet (en katt som var hungrig och väckte mig så det var bara att gå upp). Men det som är bra är att man slipper stressa utan hinner njuta, sitter och lyssnar på the voice på kanal 5 och äter levertjohej mackor och dricker en chailatte mmmmm!
Missade tyvärr en sak idag men det tar jag igen en annan dag istället ;) 

Have a nice day!

Puss Puss


Blev besök :)

Fick lite besök nu under kvällen av Hampus så han fick roa mig mellan tvättmaskins bytena. bläää vad det är tråkigt att tvätta! men men det är ju nödvändigt ont. så nu sitter jag här med en stor strykhög istället vet inte om det är så mycket bättre..

Imorgon så får jag lite sovmorgon ska bli så skönt, ska på löneseminarium hela dagen och det börjar kl 09.00 rena lyxtiden ju! och senare på kvällen så ska jag på tjejträff med vårat revisorföretag, de har temat inredning och arkitektur de ska bli kul att se vad de blir, gillar ju ämnet :) och innan jag går dit så får jag lite besök av min jobbarkompis Erika för en fika. 

Är ju snart helg för sjutton! veckorna går fort fort fort är de för att man blir äldre som de går fortare möjligtvis? hmm får säkert en liten ålderskris snart igen, hade en när jag var 20 kändes som jag stog med ena foten i graven då ha ha. Men tankesättet är ändrat och jag har bestämt att min nästa kris ska bli först vid 40, då får håret bli lila, och lite lyft här och där kanske :P nyskild med någon liten het toyboy i 20års åldern som sällskap, ha ha ja vi får se vad framtiden säger.

Nej nu skena tankarna iväg så nu ska jag sluta och gå och lägga mig istället.

Natti natti från mig Puss






Okej okej jag erkänner!

Jag erkänner att jag inte städade särskillt mycket igår! jag dammade bara sen så kallade ju både tvn, datorn, telefonen, soffan, sängen :D...Men idag så ska jag göra färdigt, jag ska dammsuga, moppa golven och samtidigt så tvättar jag..  gud så duktig jag är :P
Nu ska jag dra igång här hej så länge!



Puss


Lillebror den nya stora konstnären kanske? :)

Lillebror har nyss börjat att rita och skissa lite, fick precis den här av min going han är så duktig :)




Jag och lillebror

PussPuss



Jimmy Choo for hm

Har kollat lite på Jimmy Choo kollektionen och hittade en hel del smycken och skor som jag vill ha!
Försäljningen startar 14 November på hm.


hm jimmy choo24 Jimmy Choo for H&M   Photos!

hm jimmy choo20 Jimmy Choo for H&M   Photos!

hm jimmy choo14 Jimmy Choo for H&M   Photos!

Puss puss


Tänk...

Tänk vad musiken talar till en, när man är ledsen, glad, arg, fundersam. Undrar hur livet hade varit utan musiken... Jag vet att när jag är på ett särskillt humör tex ledsen då tycker jag att varje låt man hör på radion handlar precis om de man själv går igenom just då. Samma sak som när man är glad, när man står där på lördagskvällen och gör sig iordning och man poppar till I gott a feeling med black eyed peas och så kommer refrängen: Tonights gonna be a good night, stämmer ju klockrent tycker man då i den stunden :D

Det är oändligt mycket musik som redan finns och som kommer skapas och till de låtarna kommer alla koppla en egen känsla och eget tycke, några kommer le andra fälla en tår vissa får en rysning.

Behöver ju inte vara texten som säger något utan de kan räcka med att melodin är talande i sig självt.
Denna här är en sådan typisk låt för mig, älskar melodin.

Puss Puss

 



Godafton!

kvällen har bestått av städning, matlagning, tv-tittande och lite gos med katten som jag skrev tidigare så är jag så seg av detta gråa väder humöret är de inget fel på! men orken är lite klen dock :) he he men som tur är så tror jag många verkar lida av denna "höst sjukdom". ne nu ska jag ta tag i det sista här hemma sen ska jag nog se på lite desperata husfruar.


                                                                                Seg ha ha :P

Puss


Godmorgon

Idag så är vädret verkligen grått och ruggigt, sitter här på jobbet med min lilla värmefläkt från biltema vid fötterna :), den fick jag när jag började här på praktik för ca 3-4 år sedan, jag sa alltid att jag frös så min handledare tröttnade antagligen på den kommentaren och åkte efter ca 2 veckor och köpte en värmefläkt till mig. Den har hängt med ända tills nu :) hi hi.

Idag så är de inte så mycket annat på schemat, hem och plocka och städa efter jobbet, men de är väl det enda jag har tänkt mig.
Ser fram emot en lugn och skön vecka med nästan inget inplanerat.



Hit vill jag nu!


Puss Puss


Lite bilder sen helgen som lovat

Hej!
Dagen idag har inte gått i många knop när jag kom innanför dörren så hamnade jag i soffan nästan direkt, gjorde mig lite mat men sen så kopplade jag på min slö inställning för resten av kvällen. så istället för text idag så får det bli lite bilder från helgen.


Inte så skarp bild men vi hittade lyxgrejor i badrummet bl.a dessa snygga skapelser


Förfest, vin och chilinötter i handfatet (kreativ skål eller hur?)


Förväntansfulla flickor på Göta Lejon


Födelsedagsbarnet som fick presenten i September, Lina och Buddy holly fyller på samma dag lite coolt :)


Två brudar redo för en lördagskväll i Sthlms nattliv.

 
Julia och Julia mycket lätt att minnas


Värmländska partypinglor


Värmländska partpinglor 2 med ett inslag av Eskilstuna


En Lina och en värmländsk stockholmskille Henrik


Tjejernas våta dröm, en tjejtoalett för TVÅ hi hi :)


En nyligen hemkommen glad och lycklig Emmelie från den lyckade helgen


Detta ska bli en årlig tradition tycker jag :)

Godnatt Puss Puss


Åhhh vilken röst!



Helgens upplevelser

Vilken helg så lyckad!
Lördagen började med ett rejält intag av hotellfrukosten... mmmmm... jag älskar hotellfrukost, pankakor, ägg, bacon, korv m.m och som vi misstänkte dagen innan så hade vi våra kära idoler som skulle äta lite frukost med. Man blir lite "kändis löjlig" ha ha. Efter det så blev det en sväng i södermalmskärnan, kollade va göta lejon låg bl.a.
Tog oss hem till hotellet och började göra oss i ordning inför kvällens föreställning Buddy holly.

Kom till Göta lejon vid 16.00 gick och satte oss med förväntningarna i topp, och vilken show de blev! den var super bra, musiken gjorde så att fötterna diggade av sig själva varken man ville eller inte, nästan synd att det inte fanns yta till att bugga lite på :D  de två timmarna bara flög förbi. Och Brolle är ju bara så jäkla snygg! puhh vilken het karl och rösten är de inget fel på heller!:) tror faktiskt att jag ska gå på showen igen när den kommer till Jönköping till våren.

Efter detta så gck vi till hotellet för att dricka lite vin och tjöta innan vi skulle gå och äta middag på varsit håll (Värmlands tösera skulle fira en vän som fyllde 25 i stockholm) så jag och Emelie gick och mötte upp två kompisar till henne, Julia och Julia ( kan ju säga att det var lätt att komma ihåg allas namn Julia Julia Emelie Emmelie). Efter middagarna så möttes vi alla upp på Underbara bar och festade hela natten och skakade på allt vi hade så att svetten flödade :P hur kul som helst! och en dj med bra smak.

Sista dagen idag har varit en seg dagen efter dag, åt frukost (åter igen med idoler :)) packade, åkte in till stationen, gick runt lite på gamla stan och sedan tillbaka till stationen för färden hemåt.

Så alla som medverkat under denna helg, nya som gamla bekantskaper ska ha ett stort tack! vi får se till att detta blir en årstradition som vi talade om.
Bilder kommer imorgon.

Godnatt puss och hej



Kanon helg!!

Ja snabbsammanfattning av helgen den har varit så kul! lite trötta och sega nu, blir nog en fika innan det är dags att sätta sig på bussen och åka den långa vägen hem :(. Får bli mer bloggande när jag kommer hem. Upp o stå hej hå! Puss


Underbar dag med shopping

Dagen började med en lång bussresa första 2h var humöret på topp men sen så började tålamodet tryta efter Norrköping, som tur va hade jag och Emelie rustat för resan, jag hade fixat äggagegga mackor och Emelie hade fixat hallongrottor och en liten vinare :) men till Sthlm kom vi tillslut och här träffade vi 4 Värmlandsgodingar! Lite tjöt blev det men sen ut i shoppinglivet så fort som möjligt. Jag fick tag i ett par boots jag sucktat efter och ett par leggings + halsband och halsband :). Hela kvällen har vi suttit i relaxen och tjötat och druckit gött och ätit kex. Meee like :) Såg ni idol förresten??!! Erik är ju helt fantastisk jag älskar hans röst och låtvalet var toppen! De bästa är att vi bor på samma hotell som idolerna :P kanske ser någon av dem vid frukosten imorgon ;) Nej nu ska här sovas puss


To all my girls!

Låten till tjejhelgen :)


                     



Packar

Jag drar till stockholm i helgen!!
Jag och Emelie från Jönköping och Sofia, Lina, Annso och Lisa kommer med sitt tåg från Karlstad. Vi ska bli storstadsbrudar och bo på Södermalm hela högen :P ha ha, en riktig lyxhelg i tjejanda! jag har längtat till den här helgen, vi ska även se på buddy holly med Brolle på lördagen! kommer väl sitta som en liten 14 årig tjej och sucka av glädje när jag ser honom :D party party blir det efter det.

Hela kvällen har jag packat och donat, fixat lite med klänningar som ska med i helgen. Jag har en hur stor väska som helst! har med mig ca 10 ombyten :P men det är bättre att ha med sig för mycket än för lite det är mitt motto och det lever jag verkligen upp till den här helgen! skorna har putsats, klänningar lagats, smycken valts ut m.m.
Jag börjar känna mig redo, lite sömn med så är jag i toppform.

Han även med lite umgänge med Julia (dá vârmlänning) alltid lika nice med en lättare touch av värmländska att ha omkring sig, vi kom fram till att vi måste åka upp ihop någon helg och dra en party runda i K-staden. Men det blir väl närmare i december kanske lite julhandling med möjligtvis?

jag ska försöka uppdatera bloggen så gott jag kan via mobilen, och jag återkommer med bilder efter helgen.

Sov gott för de ska jag nu!



Puss Puss


lite till snö.

Ja det kom lite lite snö idag på morgonen, så idag åkte vinterjackan på, det blev lite varmare än tidigare dagar i mina små tunna höstjackor. Men frågan är om jag kommer överleva när den riktiga vintern kommer... får gå och köpa mig en dunjacka om det blir 20 minus här i våran del av landet.

Har läst lite om baconsjukan och funderat på när det är min tur att vaccinera mig, vilket blir först i vecka 47 läste jag i dag på jnytt... jag gillar inte sprutor!! men jag ska klara det utan att tårarna rinner tror jag... jag kommer väl låta tuff tills den minuten kommer när det är dags att sticka mig med nålen, jag klara ju knappt att titta på när min katt blir vaccinerad

Nu får ni ha en bra dag för nu är min fika slut.

Puss



Bra dag....

Fick sluta lite tidigare idag, mycket skönt med de två extra timmarna jag fick för att uträtta ärende. Jag han åka förbi mammas och tommys nya lägenhet, den var stor och fin med ett kanon läge i stan, men färgen på väggarna behöver bytas, vilket de ska göras så det kommer nog bli jätte fint!  och med mammas magiska inredningsfingrar så ska det nog gå vägen. :) i övrigt så fick jag skjuts av mamma för att åka och handla kattsand och kattmat det är så jobbigt att kånka runt med det på bussen själv. hämtade även mina stövlar jag lämnat in på lagning hos skomakaren, så nu har jag äntligen ett par stövlar till som jag kan använda nu i höst/vinter. Och vinter verkar det bli för idag så kom det lite lite snöflingor.. *yeeaahhii*.. vilket känndes mysigt, så nu får det gärna vräka ner massa snö!! kanske är dags för mig att plocka fram min vinterjacka snart så jag slipper frysa så fort jag går utanför dörren.

Har även löst mitt och emelies aktuella värdsproblem idag.. vad vi ska ha för kläder till helgen. man kan säga så här: färgskalan är mycket enformig rättigenom, de vill säga svart! men den lilla svarta går väl alltid hem!?
Idag tog vi även reda på vad hotellet hette och vart det låg :P he he vi är inte de som är ute i god tid inte, men det verkar som hotellet är superfint. Nu ska vi bara ta reda på när bussen går med

Vi kom även fram till att vi är nog sjuka i den nya folksjukdomen sockerberoende, hörde ett program på radion idag som berättade om hur den utspelade sig och jag och emelie hade de flesta svaren för att vi skulle ha den. glada med det resultatet så gick vi och firade med en stor godispåse från VIP och tittade på Greys.


Puss puss


Trött hund

Vilken skön stil! ser nästan ut som jag när jag sover.

 


Tisadag (men känns som Onsdag)

Idag har det inte gått i många knop. Jag åkte direkt efter jobbet till Emma så hon kunde ta ett tag med saxen i mitt hår, så nu är det uppfräschat. Måste se till att man är piff till stocholmshelgen som kommer man vet ju aldrig vem man kan träffa där :) och appropå det så ska jag och Emelie ha ett litet kris möte imorgon inför sthlms resan, en dag innan våra vanliga pantertantsträffar för nu måste vi välja ut kläder, smycken, skor, underkläder, nagellack, ögonskuggor, nattlinen (för bådas trevnad under helegn, vi ska dela på en 140 säng :P), raggningsrepliker (till mig enbart såklart), öva på att blinka flörtigt med ett öga... ja ni hör ju! morgondagens kris möte är befogat! får bli en uppdatering imorgon.

Idag fick jag även mitt bälte som jag beställde från gina tricot, de var superfint! blir lite rock känsla när man tar på sig de tack vare nitarna, är nästan så man vill headbanga :D

Ja... i övrigt så har jag ätit en avocadomacka idag... hmmm intressant tänker ni... hmm nej inte ett dugg tänker jag, men de va de bästa jag kunde komma på  just nu. :)
Men för att slippa mer av denna helt meningslösa informationen jag delar med till er nu så ska jag väl lägga mig.     

godantt hoppetossor.



Grattis!!

Grattis älskade pappa på din dag!
Hoppas att den har varit bra! vet ju redan att du har fått äta mumisg smörgåstårta idag ;-).

Pussar



Kvällsbloggare

Jag har insett att jag är en tvättäkta kvällsbloggare, på dagen så hinner jag ju inte är en typisk Svensson med 07.30 -17.00 jobb, och på kvällen ska man försöka hinna träffa lite folk och laga lite mat till dagen som kommer.
Idag fick jag besök av familjen blev Max hamburgare på kvällens meny, och lite prat om lägenheter familjen har varit och tittat på under dagen, de har nämligen sålt sitt fina hus nu och ska flytta in till stan, för att bli riktigt citychica hela högen. Ska bli så kul när det blir lite närmre till dem så man kan smidigt springa över varje vecka för söndags middag :D

Har i övrigt sett på Ullareds programet ikväll, det är ju för roligt! vilka riktiga orginal det finns där ute i Sverige! satt och skrattde och skämdes om vartannat mest hela programet. Det var bl.a två tanter från Göteborg som var super härliga de gick mest och skrattade åt varandra och bjöd på sig själva, det va förebilder det! sån vill jag bli när det är min tur att bli gammal :D
Så lite soffläge vart det allt ikväll och det är så skönt när man hör att regnet smattrar mot rutan. 
vet inte om jag skrivit det innan men det känns så himla bra den här hösten, blir oftast lite höst deppig varje år men i år så har jag inte ens varit i närheten av den känslan... än... :D,  är ju kanon hoppas det håller i sig hela hösten och vintern.

 
Gårdagens höst-söndags-middags-bjudnings-dukning :D


Den här katten vet vad soffläge innebär! hell yeahh!



Natti natti alla skruttar där ute


De här va coola!



mätt och belåten!

Nu så har jag ätit en jätte god middag med lax och god sås med chokladkaka till efterrätt, så jag fick rulla hem efter det!
Fick med mig massa tidningar från mamma som jag ska sjunka ner i min säng och läsa, de är vardags lyx tycker jag att få en ny tidning och sitta och mysläsa den med en kopp te eller liknande till.

lite bilder från gårdagen.


fixar lite inför kvällens bravader


Kvällens tre musketörer!


Pumorna för kvällen, grrrrr! :D


party people!


Lite folk man träffade under kvällen från skolan:

Friman (med crazy eyes)


Sigge (ser lite trött ut)


Fransson med flickvän



Puss puss



söndags shopping

Han med att handla lite även fast jag ligger i soffläge just nu :P
Snyggt eller hur!



Söndag

jag gillar söndagarna mer och mer! Innan tyckte jag att de va en enda lång ångestdag inför måndagen men de tankarna har ändrat sig totalt, nu så njuter jag av att man nästan aldrig har något planerat och man kan bara glida runt hur man vill i mysisar. Idag så har jag träffat rara Sandra och tjôtat massa över en lunch :) och nu ligger jag här i soffläge och hoppas på att om jag tänker riktigt riktigt hårt så kan jag tänka hit en godispåse från godisaffären :) tor ni det funkar?
Ska nog snart åka hem till mamma och få lite söndagsmiddag, de ser jag fram emot att få bli lite bortskämd.

Gårdagen blev mycket lyckad, förfest på torpa hos några studenttjejer som Julia kände, massa nytt folk som alltid är lika roligt! Blev sedan harrys med mycket dans och skaka rumpa moooves!
avslutade kvällen med pizzasvullande hos mig.

nu tror jag att jag ska gå och äta ett ägg, blev verkligen jättesugen på ägg... är de påsk snart? :P

Ha en go söndag

Puss



RSS 2.0