Tisdag (Fusk Fettisdagen)

Idag så blev det mycket städa, plocka, sortera, göra matlådor. Mamma kom även och färgade håret och då passade jag på att bjuda på semlor! det tyckte jag att vi var värda efter en så jobbig och slitsam dag som vi hade haft :P. Annars så har det varit en väldigt lugn dag, jag känner att jag skulle vilja åka utomlands nu och få lite solstrålar på min albinovita kropp, stackars alla er som ska behöva se denna vita kropp som kommer blända er när den träffas av solen någon gång i Juni :) ha ha.Puss PussBugg!!

Hade en bugg kväll/natt hos Hampus i fredags, hur kul som helst och den här låten är ju helt klart favoriten! Jag blir så jäkla glad av den här låten! och studdsig :D längatar till sommaren så man kan åka till Siggesloge och buggaloss!Måndag

Dessa härliga måndagar! Jag har varit på mys pys fika med Jossan idag och tjötat om livet har även ätit världens godaste toast med pesto och mozzarella mmmmmuumms!
När jag gick hemmåt på kvällen så trodde jag faktiskt att mina öron skulle trilla av, de var så svinit kallt! jag har även hunnit med att färga håret och målat naglarna, så det har verkligen varit en riktig feel good dag idag :) och det gillar vi!

Fick låna bilen i morse så var en behaglig resa till jobbet, på lunchen så åkte jag till mamma och fick lunch och lämnade tillbaka bilen, skulle gärna ha en privat kock varje dag som jag kunde åka hem till och få lunch av :D.

Hela morgondagen är planerad för att färga håret på mamma och göra lunchlådor och städ!


Natt natt!


Mmm

Mmm nice life man har! :) meee like.


Vill åka pulka igen! :)

Vi hade lite pulka- (sopsäcks)- race en lördag natt kl 02.00 i December, 4st nötter som var lyckliga som små barn den stunden!


Jäklar vad det gick ut i backarna, de syns att Hampus tyckte det var kul :)


De här två mössorna tyckte jag att Sigge och Pontus skulle låna av mig när vi skulle ut i backarna igen
(de höll inte med) :)


PussJag ser det snöar, jag ser det snöar, de va ju roligt hurra!

När jag vaknade inatt och tittade ut så såg det ut som i en snöglob utanför fönstret, allt va vitt vitt vitt och snön va så där fjäder lätt och glittrande, de va så vackert! men på morgonen när man skulle ut i de höga snö vallarna så var det inte lika kul längre :), men men ska inte gnälla nu när det äntligen är snö och ordentlig vinter.
Idag så tog jag mig till mormor och morfar efter att jag städat lägenheten och där fick man bli lite bortskämd med lite kaffe och mat alltid lika trevligt att vara där :).

Men nu ska jag krypa ner och läsa lite i min nya bok Elsas mode, Natti Natti!

Puss
 


So Good!Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got youNyår i bilder


Kvällens värd


Nästan hela gänget (utom värden)


Nyårs brudarna vid tolvMassa god mat fanns på bordet hela kvällen.Pigg och stamp vänlig låt :DNu kör vi igen!

Ja nu har jag haft lite oanmäld Jul och Nyårs ledighet från bloggen.
Men nu tror jag nog att det är dax att köra igång igen!

Idag var det första dagen på jobbet, segt att gå upp men i övrigt helt ok att jobba. Men för att inte slita ut mig för hårt i starten så tar jag nu 2 dagars ledigt till :D
ikväll så har jag gjort två middagsomgångar så jag har lite matlådor till jobbet och tagit att varmt mysigt bad vilket behövdes för att tina upp min frusna kropp. Jag vill ha sol och värme!

Puss PussRSS 2.0